Livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care avem contract.

Livrarea produselor efectuam doar pe teritoriul Romaniei.

Tariful de livrare variaza in functie de volumul si greutatea mobilierului, de distanta parcursa nu, deci livram cu acelasi pret in orice punct al tarii.

Produsele vor fi livrate pana in fata imobilului in care dumneavoastra aveti domiciliul sau sediul. Transportul produselor de la masina pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto. Marfa trebuie verificata imediat dupa preluare, nu acceptam reclamatii ulterioare.In cazul in care produsul ajunge in stare deteriorata, curierul va intocmi un proces verbal, in care va fi precizat defectiunile, si in aceasta forma se va putea face reclamatii.

In cazul in care facem noi livrarea cu masina proprie, colegii nostrii specializati in domeniu va vor sta la dispozitie si cu servicii suplimentare,cum ar fi ajutat la descarcat sau urcat la etaj daca este nevoie, contracost. Daca doriti aceste servicii, va rugam sa ne anuntati din timp. Administratorul nostru asteapta telefonul Dvs la numarul: 0756 305 718

In cazul in care Dvs rezolvati descarcatul si urcatul mobilierului, va rugam sa ne specificati in acel moment probleme legate de produs, daca sunt, pt ca acestia se le notifice intr-un proces verbal pe loc. Nu acceptam reclamatii ulterioare.


Foarte important!


In cazul in care solicitati serviciile noastre suplimentare, va rugam specificati asta in timp,pt ca noi in functie de asta vom programa livrarile noastre. Nu vom putea fi de ajutor daca se cere asta in momentul in care a fost livrat produsul,fara a fi cerut asta dinainte,pt ca aceasta va intarzia urmatoarele livrari.Mobilaland.ro - livrare